We specialize in Creative Intelligence

Jima Hegn

JimaFence hjemmeside, SEO, strategi og digitalt design

JimaHegn beskæftiger sig med alle områder af hegn, herunder til private hjem, virksomheder, landbrug og offentlige institutioner. Og de bestræber sig også på at have den bedste service til deres kunder for at møde den bedste oplevelse. Denne virksomhed fokuserer på at tilbyde hele pakken overalt i Danmark – hegn, montering og service.   

Hjemmeside og SEO 

Med dette i baghovedet har vi fokuseret på at styrke det på deres hjemmeside, og med optimeret SEO, så de rangerer højt på google.  

Strategi  

For JimaHegn fokuserede vi på at skabe en digital strategi med markedsføringsværktøjer og materiale til at skabe opmærksomhed og minde om brandet digitalt gennem mange kanaler og platforme med mange optimerede teorier og kampagner.  

Print og video 

Vi har også designet visitkort til virksomheden til at repræsentere sig selv. Derudover blev der skabt elementer som videoer, fotografering, YouTube Graphic Designs, emballagedesigns, merchandise og meget mere. 

Jimahegn har arbejdet sammen med Ci-Tron siden 2016, vi har haft et tæt samarbejde omkring alt fra grafik, marketing, og programmering.

Ci-tron adskiller fra resten af firmaerne derude da de integrerer sig i ens virksomhed og hvordan hele ens setup fungere for at kunne yde den bedste mulige kvalitet.

Vi har gennem tiden bygget 3 versioner af jimahegn, udviklet interne apps, udvikling af plugins, overordnet branding af jimahegn, digital marketing, Grafisk arbejde over hele hjemmesiden, event planlægning og meget meget mere end der er plads til at skrive her.

Poul og Martin har formået at skabe en enorm tæt relation og forståelse af hele jimahegns opsætning som gør at når der laves noget sammen så forstår man hinanden oftest første gang.

Vi har i jimahegn haft flere projekter som krævede programmering hvor tingene skulle bygges op helt fra bunden.